Kontakta Mig

T.K-  kom tillbaka

Hej älskling hur är det. Baby jag sitter vid havet och gråter till sårgs. Du var mitt hjärta. Det spelar ingen roll om det är du och jag. Nu när jag går här helt själv så spelar det ingen roll längre det var du och jag, jag försöker vinna dig tillbaka. För jag älskar dig du var mitt hjärta mitt hjärta du finns i mina drömmar hela dagen lång. Baby kom tillbaka för jag älskar dig. Oh oh la la la oh oh oh la la la det var du och jag baby kom till bakas det var du och jag baby kom, nu när jag sitter här vid havet så ser jag drömmen i dig. När vi stog där helt stilla vi kunde inte prata med varandra det var helt borta, du är borta älskling det spelar ingen roll du är borta, nu när jag sitter här och gråter. Jag går i en stad där man kan bo sårgen kommer ut. Nu när det är slut, så kommer jag att försvinna från värden, det var du och jag baby kom tillbaka. För jag älskar dig, det var du och jag baby. Baby du är så söt, jag måste tro på framtiden, jag inte vill inte leva mer, pallar inte för sårgen riner  ner för min kind. Nu sitter jag här det var precis slut mellan oss. Nu när jag sitter här helt ensam för det var du och jag, baby kom tillbaka nu när rengnet faller så ser jag dig i mina ögon, dom faller, renget faller ner på mig, snälla jag älskar bara dej kan inte snacka längre har bara sånger kvar i livet ( livet ) livet som snacka är det bästa man kan göra i livet står i lågor..... eh var mitt liv eh var fuck livet eh till alla som inte står på lingen.

                                                     tack!!!!!!                           

 

               T.K - hej babe

hej babe hur e det idag jag ville bara fråga hur allt var idag men inget kommer att bli som för blir snart väll inte kvar här på jorden med dej älskling snälla babe kom hitt igen för mitt hjärta orkar snart inte mer.

varför skulle jag kämpa när jag vet att du kommer att åka här ifrån igen. men vill inte ha det så här babe. varför gör du så här mot mej även dej. detta är inte rätt det är bara fel, men snälla babe kom till mej igen för mitt hjärta orkar inte kämpa mera. är det inte du och jag så är det inte vi två längre på denna jord, hur kunde du bara knulla och så gå. jag ville bara säga hejdå för du var inget att ha, saknar dej mycket.